LÂNGĂ BRAD CU MOŞ CRĂCIUN

Ieri seară Trupa “Alfa” şi Grupul Vocal “Alfasong” au fost prezente în spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă organizat de Clubul Elevilor din Oneşti, în parteneriat cu Biblioteca Municipală “Radu Rosetti”, spectacol la care au fost prezenţi sute de copii şi părinţi. Aula bibliotecii a devenit neîncăpătoare pentru mulţimea de spectatori care au vrut să se bucure de momentele pline de culoare şi magie pregătite de micii artişti.

Grupul “Alfasong” a interpretat cu deosebită candoare o serie de colinde şi a făcut încheierea spectacolului cu o sorcovă şi un tradiţional “La mulţi ani!”

??????????

??????????

Micii actori ai Trupei “Alfa” au încântat publicul cu un “Pluguşor” în care elementele tradiţionale s-au împletit cu cele moderne, copiii au urat pentru părinţi, bunici, profesori, învăţătoare, bibliotecare, colegi. A fost un moment care a adus multe zâmbete pe feţele tuturor celor din sală.

??????????

??????????

Felicitări tuturor copiilor pentru prestaţia de seara trecută, să le aducă Noul An sănătate, bucurii şi împliniri ! Să ne întâlnim sănătoşi în 2015 şi să punem la cale alte lucruri frumoase pentru cei ce ne iubesc şi ne dăruiesc zilnic cel mai frumos dar : iubirea părintească.

?????????? ??????????

Advertisement
By alfafan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s