Fulgi de nea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ieri seară trupa “Alfa” a urcat din nou pe scenă, într-un spectacol de Crăciun, oferind publicului adevărate momente de magie, de bucurie şi candoare, au fost momente unice, momente de neuitat.

Trebuie precizat că spectacolul de aseară a constituit debutul pentru mulţi dintre copiii prezenţi pe scenă, trupa noastră îşi tot măreşte echipa, iar aceşti noi mici actori merită felicitările noastre pentru felul în care au reuşit să-şi depăşească emoţiile şi să se implice trup şi suflet în interpretarea rolurilor lor. Calde aplauze pentru : Maria Anghel, Karla Biro, Bianca Chirilă, Coitu Rebecca, Paul Homor, Iulia Popa, Dan Ruxăndoiu, Delia Strat, Aylin Tenie.

Îi felicităm şi pe ceilalţi (Victor Alecu, Bianca Alexe, Radu Amagdei, Cristiana Diţu, Diana Ilie, Maria Ganea, Alin Luncanu, Cristina Oancea, Andrei Ochian, Vlad Sălbatecu, Diana Ursache), fără ei spectacolul n-ar fi fost la fel de reuşit, experienţa şi pregătirea lor şi-au spus cuvântul, îi aşteptăm şi pe viitor cu noi surprize pentru public.

Sperăm că cei prezenţi în sală au savurat povestea fulgilor de nea, care a fost plină de situaţii amuzante şi total neaşteptate, pun pariu că nu s-ar fi gândit nimeni că Alba ca Zăpada locuieşte cu Moş Crăciun, de pildă, ne dorim să reveniţi cu bucurie la noi ori de câte ori vă pregătim ceva special, iar ceva special se întâmplă de fiecare dată când copiii noştri urcă pe scenă.

Vă dăm întâlnire vineri, 21 decembrie, la o nouă întâlnire cu trupa ! Veţi avea ocazia să revedeţi acelaşi spectacol, dar cu o nouă distribuţie !

Actualizate recent63

SAM_0315

Advertisement
By alfafan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s